Ne propunem sa folosim pagina aceasta pentru publicarea stirilor / anunturilor, noutatilor pe care le primim de la voi, cei ce ne vizitati

Trimiteti orice doriti sa publicati aici

2020

 3 August 2020 - Colegul nostru Gabi Tudor (Sacalu') a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


2019

17 Iulie 2019 - Colegul nostru Bolohan Ioan (Tutu) a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


Februarie 2019 - Colegul nostru Stefan Rasturnoiu a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


2018


In noaptea din 22-23 August 2018 doamna profesoara Aurora Atanasov a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


In data de 7 Iunie 2018 colega noastra Leni Boanca a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


In data de 4 Iunie 2018 doamna profesoara Doina Lupascu a incetat din viata.
Odihneasca-se in pace!


2017

In data de 7 iunie 2017, colega noastra Liliana Barbulescu (Gârbu) a plecat dintre noi mult prea devreme. Frumoasa, delicata si cu un suflet frumos, a fost o sotie minunata, o mama devotata, o fiica iubitoare, o sora de nadejde si, mai ales, o foarte buna prietena pentru multe dintre colegele ei de liceu si de facultate.

Nu-ti spunem adio, Liliana, pentru ca vei continua sa traiesti în inimile tuturor celor care te-au cunoscut.

Colegele din anul IV B

 


2015


22.08.2015 - De la Ligia Buzdughina

Draga Lucian,
sper ca nu ai uitat limba ta materna. Daca vrei sa citesti "Stirile si anunturile" in limba engleza, tradu-le tu in limba engleza (ad usum proprium).
Cu stima
Ligia Buzdughina

 


Date: Thu, 22 Jan 2015 21:19:24 +0000
From: Doru Vicas <admin@sincai73.com>
Subject: Re: 60 like 16

Hi Lucian,

No idea how you stumbled across "Stiri, Anunturi, Articole", my guess is that Google took you to the frame of an isolated page that appeared as a single html page in your browser, hence your comment "A dedicated page ... burying ... Stiri, Anunturi, etc..."

Try the website link:
www.sincai73.com and click the 2014 page, you will find the day's chronicle and photos.

As regards translating the site into English or any other language: sorry, I simply do not have the time, I can hardly find time to update it occasionally, this is why it looks a bit dated.
I purchased the sincai73.com  domain in 2000 and maintained it ever since, and for the past 14 years I have kept it as a common ground / meeting point -  for our generation to visit and keep in touch with events that affect us all (or not, as the case may be). The site is mostly graphic, with small text references.

Feel free to contribute with an English translation or any other language, although, to be honest the site is aimed at our cohort, regardless of Romania's EU membership or wherever in the world we may leave live nowadays.
I believe that all of us can still read / speak Romanian :-).
But, again, if you feel the site would be enriched by an English version, send me the page translations in either word (.doc) format or text (.txt) format, and, time permitting, I will add the English (or other language) version alongside the Romanian one.
Until then,

S-auzim de bine!

Doru Vicas


22.01.2015 - De la Lucian Nanu:
With no intention of throwing the spanner in the works, and also being one of the 60-yr olds of the 73's Sincai generation behaving like a young lad of sixteen (still!) , could I possibly suggest that this web page has also an english translation (at least!) given that: 1> we were (still are) really clever for our time (!); 2> most (I guess) of our 54/73 generation do not leave in Romania any longer; 3> Romania is now part of the EU, (which further supports item 2). A dedicated page for this proposed reunion would really help, rather that burying it under "Stiri, Anunturi, articole".....Many thanks and looking forward to further "Stiri, Anunturi, articole" on this subject.....


2014


In luna Noiembrie 2014 colegul nostru Vlad Galateanu a incetat din viata


30 Septembrie 2014 - Colega noastra Denisa Anca (Nistor) Niculescu a incetat din viata.


12.05.2014
Dragi colegi,
Dupa numeroase intalniri ale "Komitetului"de organizare,ce au prilejuit discutii aprinse care au necesitat musai sa fie stinse cu diverse licori ,a fost stabilita in sfarsit suma de participare la Evenimentul din acest an, adica 120 lei/persoana. Aceasta  "contributie" mult mai suportabila pentru toata lumea a fost posibila si datorita suportului substantial al colegului nostru Mihai Sofian, caruia ii multumim anticipat.
Totusi, orice sponsorizari sunt in continuare binevenite .
Va reamintim ca intalnirea are loc in data de 29.08.2014,ora 18 ,la Clubul Floreasca.
Pentru relatii puteti lua legatura cu reprezentantii clasei voastre.
Sa auzim numai de bine si sa ne revedem sanatosi!
Marius Onea
 


2013


In luna Decembrie 2013 a incetat din viata colega noastra Anda Magura


Dl. Profesor Ivan, un om deosebit...

Sint extrem de trist la aflarea aceastei vesti.
Regretul e amplificat si de un sentiment de culpa. In cei 40 de ani de la absolvire a liceului, am vrut tot timpul sa-l revad, mi-am planificat asta mereu dar nu am reusit, in mare parte din cauza distantei, dar in cea mai mare parte din... trac.

...E putin spus ca a fost profesorul meu preferat, a fost ca un parinte si un prieten, a fost un om extrem de important in viata mea, mai important decit a stiut si mai influent decit am putut eu rasplati prin directia, faptele si realizarile mele de pina acum...

Influenta lui a contat enorm si s-a confirmat in nenumarate ocazii din viata mea, aceasta va continua sa existe cit voi exista si eu.
Multumesc, dragul meu Profesor, Parinte si Prieten!
Sper ca acum sufletul lui ne vegheaza de "dincolo" cu acelasi rafinament, intuitie lucida si har divin a dascalului-artist devenit inger.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Dl. Profesor Ivan!

Dan Polexe
PS: Va rog sa ma iertati daca v-a deranjat stilul mesajului meu. Nu se va mai intimpla.
Sat, 30 Nov 2013


  24.11.2013 - ora 6 am - a incetat din viata Doamna Profesoara Adriana Chesa


Tot in luna Noiembrie 2013 au incetat din viata Dl. Profesor Ivan Ioan si colegul nostru Adrian Tonghioiu


21.11.2013
Dragi colegi,
Am bucuria sa va anunt ca intalnirea noastra urmatoare, va avea loc pe data de 29.08.2014,ora 18;00 ,rezervarea fiind facuta la Clubul Foreasca (unde - precizez pentru cei care au participat - s-a desfasurat intalnirea din 2012).
Aceasta noua "intamplare" va avea loc sub deviza "LA 60 CA LA 16".
Am facut anuntul din timp pentru ca fiecare doritor sa isi aranjeze  programul anului viitor in functie de aceasta data.
Cu ocazia primei intalniri a comitetului de organizare se vor stabili detaliile (cum ar fi de exemplu taxa de participare,meniul etc.)
Un "mic amanunt"  ca si anul acesta, orice sponsorizare este binevenita pentru o cat mai numeroasa participare si o organizare mai buna.
Acest e-mail va fi publicat pe site , dar pentru siguranta am rugamintea sa-l transmiteti si tuturor colegilor nostri, a caror adresa o cunoasteti.
Tinem legatura.
Revin cu detalii.
Cu stima
Marius Onea


24 Aug 2013 - reuniunea promotiei Sincai '73 - 40 de ani de la absolvire.


2011


30 Aug 2011 - Colegul nostru Teodor Rosca (IVG) a incetat din viata.


2009


Ianuarie 2009 - Colegul nostru Sorin Iana (IVH) a incetat din viata.


2008


23 Octombrie 2008 - Colega noastra Melania (Ursulescu) Grigorescu (IVB) a incetat din viata.


2004


Date: 11th Oct 2004

Buna Doru , Marianne si colegi/college,
Tin sa multumesc mult pentru timpul bun care l-am avut la restaurantul Cina. Andrew, baiatul meu cel mic a ramas cu gindul la mititei. Cu aceasta ocazie multumesc si la ceilalti colegi si colege care au contribuit la aceasta intrunire si in mod deosebit lui Cristi Toroipan. A fost intr-o locatie buna, cu mincare foarte diversificata si abundenta iar muzica a fost la mare inaltime. Anumite cintece nu le-am auzit in 28 de ani de cind am parasit tara. Pentru mine fiind prima intilnire cu toti colegii in aproape 30 de ani, pot spune ca a trebuit putina adaptare la anumite conversatii si curiozitati destul de diferite de modul meu de trai aici in America, California, Los Angeles. Va tebui sa mai vin si la urmatoarele intilniri care sper ca vor fi organizate in viitor. Multumesc lui Ella si Marianne pentru insistentele lor sa vin la intrunire. Am incercat sa acomodez excursia care o aveam planuita dinainte sa vin in tara cu intrunirea de la Cina. Deasemeni avind pe Anca (Mincu ) Petrescu ca partener si care in acesti aproape de 30 de ani m-a tot tinut la curent cu evenimentele generatiei noastre, a contribuit la o intilnire asa frumoasa cu toata lumea. Am lasat lui Andrew care are aproape 15 ani, o amintire frumoasa. Acum, practica Romaneasca cu fratele lui mai ales cind sintem in magazine si nu vor ca cei din jur sa inteleaga.

Multumesc pentru pozele pe care le urmaresc pe web-site. Este o mare parte de relaxare. Regret ca nu recunosc multe persoane. V-a veni vremea cind amintirile vor veni inapoi. Multe college am observat ca au pastrat toate amintirile intacte. Este ceva la care duc lipsa.

Eu inchei acum cu multe multumiri si ginduri de bine.

Claudia (Bucur) Ioan


Date: Mon, 13 Sep 2004

Dragii mei,
Din pacate v-am admirat doar in poze anul asta si-o sa va mai admir. Mi-a facut bine dar si rau in acelasi timp. Mi-ar fi facut aceiasi mare placere sa va vad ca si anul trecut dar n-a fost sa fie. Pina la urma am fost intr-o scurta vizita in Romania dar la inceputul lui august si n-am reusit sa vad din fuga calului decit pe Florin Asandei. Poate la anul voi reusi ceva mai de lunga durata pentru a putea revedea cit mai multi dintre voi.

Va alipesc aici o fotografie de la aniversarea mea de "happy 50+22" (adica si fiul) ce a avut loc la doar doua saptamini dupa 22 august.

Va urez la toti numai bine si sa ne revedem cu bine la proxima ocazie... acolo, aici sau oriunde ne va permite sa zicem soarta.

Cristi Boar.

 


Date: 10th Sept 2004

Adaugata pagina 2004 - fotografii de la intilnirea "happy 50"
 


De la un absolvent 1969, pentru promotia 1969:

Date: 7th July 2004

Buna ziua!
Ma numesc Alex ( Sasha) Nicolau.
Sunt absolvent al liceului Sincai din anul 1969.
Desi pagina aceasta nu merge mai devreme de 1973, sper ca citiva din colegii mei de an sa o visiteze si sa poata citi aceste rinduri.
As vrea sa iau legatura cu citi mai multi din colegii mei de an.
Va rog sa raspundeti pe adresa:
anic07628@yahoo.com

Sanatate, Alex

 


Date: Mon: 19th Jan 2004
Deschisa pagina de inscriere la "Happy 50 (+/-1)" pentru vara 2004 (August)


2003


Date: Wed: 24th Dec 2003
Inchisa  pagina de chat. Adaugat pagina Sincai73 E-mail


Date: 19th Nov 2003

De la Radu Clit:
Raspuns lui Adrian Mircea
Si eu cred ca ai pierdut neparticipând la întâlnirea de asta vara. Dar si noi am ratat ocazia sa te vedem. Ma exprim mai ales în numele meu, dar cred ca multi vor fi de acord cu mine. Sa speram ca vor mai fi si alte ocazii


Date: Mon 10th November 2003:

Dragi colegi,

Desi intentionam sa particip la intilnirile din august, anumite obligatii de ultima ora m-au fortat sa petrec 15 aug - 5 sept in US si in Mexic. Din e-mailurile cu impresii imi dau seama ca am pierdut enorm. Voi incerca in viitor in functie de drumurile pe care le voi avea in lume sa va (si pe ceilalti)intilnesc.In general business-ul si viata mea e in Bucuresti, US/DC si Italy. Cred, din agenda mea pe ianuarie 2004, ca voi fi in US/DC si eventual in SF. Deci ma tenteaza intilnirea din ianuarie. Voi incerca sa obtin CDul cu pozele din August. Revazind pozelel mele recente, constat ca nu am aproape deloc poze formale. Asa ca am facut una astazi in birou si v-o trimit.
Sper sa ne vedem in viitorul apropiat.

Adrian MIRCEA

 


Date: 6,7,8,9 Nov 2003
Uploaded Fotogrefii de la Denisa (Nistor) Niculescu si Mircea Uta + video clips.


Date: Sun 5thOct 2003
Uploaded fotografiile de la Denisa Miclea.


Date: Fri 26th Sept 2003
Uploaded primele fotografii de la Cristi Boar urmate de seriile urmatoare ....


Date: Sun 21st Sept 2003
Uploaded fotografiile de la Gabi (Olsanschi) Cozma [via Sanda (Sotir) Tecuci]


Date: Sat 20th Sept 2003
Uploaded fotografiile de la Costica (Ioan Constantinescu)


Date: Wed 17th Sept 2003
Extras din e-mail primit de la doamna Doina Lupascu:
"
De-asemenea doresc sa profit de site-ul tau si sa ma adresez tuturor fostilor mei elevi dela Sincai daca doresc sa comunice cu mine mi-ar face multa placere sa primesc vesti dela ei prin internet caci cine stie as putea avea si eu o sansa sa-i mai vad. Eu locuesc cu fii mei (pe care ii cunoasteti din excursiile si taberele ce le organizam) in California si sunt fericita ca le-am putut oferi o viata buna."
Adresa:
doinalupascu@sbcglobal.net


Date: Wed 17th Sept 2003
Uploaded fotografiile de la Ella
Modificat sectiunea "Cere o adresa", adaugat pagina cu date personale ale membrilor promotiei Sincai73
Sters paginile: "Adauga-ma" si "Adauga un/o Coleg/a"


Date: Tue 9th Sept 2003
Modificat pagina "2003", uploaded fotografiile de la  Radu si Doru


Date: Tue 2nd Sept 2003
Adaugat pagina "Alabio..." in memoria domnului profesor Victor Tibacu


Date: Sat 30 Aug 2003
Instiintare primita de la Vlad Radian, promotia Sincai '78
====
Cu mare durere va anuntam decesul domnului Profesor Victor Tibacu.
Maine, duminica 31.08.2003 la ora 11:45 un grup din promotia noastra (1978) se intalneste la intrarea principala a Cimitirului Belu pentru a-l insoti pe ultimul drum. Va asteptam si pe voi, in caz ca reusiti sa va organizati colegii pana atunci.

Date: Sat 26 Jul 2003
Adaugata Pagina 7 la sectiunea 1973 - fotografii de la Melania - IVB


Date: Fri, 25 Jul 2003
De la: Ella (Chicos) Schneider
Hi, Doru
Te felicit pentru cum si ce ai realizat si mai ales pentru sufletul pus in organizarea întâlnirii. Îi felicit pe toti colegii din România, care s-au ocupat paralel cu tine cu pregatirea evenimentului si cu gasirea si contactarea multora dintre noi. Cine se mai gândea sa se mai întîmple asa ceva, de o asa anvergura, dupa atâtia ani si mai ales atâtea evenimente si bulversari de situatii în multe domenii! Nu stiu daca voi avea ocazia sa ti-o spun in România, -emotiile vor fi poate puternice atunci si timpul mult prea scurt-, asa ca profit acum de ocazie: Site-ul facut de tine m-a convins sa nu stau pe gânduri si sa ma înscriu de îndata cu participarea. Aveam alte planuri pentru vara asta…


Date: Sun, 13th July 2003
Adaugata Pagina Pre-1973 - inceputa cu o fotografie primita de la Cristi Ionescu - echipa de basket Sincai 1971


Date: Tue, 1st July 2003
Adaugata Pagina 6 - 1973 - Alte citeva fotografii.


Date: Sat, 21st June 2003

De la: Mariana Traistaru (casatorita Grigore) IVB
Am aflat cu placere de la Melania (Ursulescu) ca exista un sit al
absolventilor din 1973. Am citit paginile cu numele colegilor cu
multa nostalgie. Cu multa tristete am observat ca unii dintre noi cei
de atunci au disparut. Nu pot sa cred ca e adevarat.
Astept cu emotie reintalnire dupa 30 de ani.
Mariana


Date: Thur, 19 June 2003
Adaugate fotografii IVH - Primite de la Cristian Boar


Date: Mon, 16 June 2003
Draga Doru,
am aflat de la Horia Culca ca organizati intilnira absolventlor 1973. Printe cei multi am fost si eu.
Va felicit pe toti care contribuit la organizare intilnirii si care au avut nemaipomenita idee sa adunati datele in internet. Este foarte multa munca. Sinteti nemaipomeniti, ati avut o idee superba. Am citit toate listele, am vazut toate pozele si pe o parte m-am bucurat, pe de alte parte m-am cam intristat, deoarece am constat ca nu mai imi aduc aminte de multe colege si colegi. Asta insemana ca am cam imbatrinit
Noi stam la tara. Gladenbach este un oras mic in apropiere de Marburg, la ca. 100 km de Frankfurt. Avem o "fetita" de 21 de ani. Eu nu am mai fost in Romania din 1986. Imi pare foarte rau dar nu pot veni la inilnirea de 30 de ani. Va doresc la toti  petrecere frumoasa, amitiri placute si multe salutari. Ce faceti voi?
Multe salutari
Ligia Dörner


Date: Mon, 16 June 2003
Adaugate fotografii IVB - Primite de la Ella (Chicos) Schneider


Date: Tue, 10 June 2003
Adaugate fotografii IVF - 73 primite de la Vicky (Nae) Ionita


Date: Sun, 8 June 2003
Adaugata fotografia promotiei IVG - 73 primita de la Iulian Moraru


Date: Sun, 1 June 2003
Adaugata fotografia promotiei IVE - 73 si adaugari de fotografii la pagina 1983 primite de la Gabi Cozma


Date: Thur, 29th May 2003
Adaugata pagina 3 - fotografii din 1983, primite de la Sanda Tecuci


Date: Fri, 23 May 2003 9:59:18 -0400
Salutari dragi fosti colegi,
Va scrie Adrian Ciubotariu din Montreal (temporar in Florida).
E foarte nostalgic sa constatam ca au trecut 30 de ani!
Am participat la o intilnire (cred ca a fost de 10 ani) si a fost
extrem de placut. Acum cred ca o bunaparte din noi vom fi departe de tara dar cel putin vom putea fi impreuna 'in spirit', mai precis prin internet.
Cine are chef sa ia legatura cu mine, sint disponibil la
adrian.ciubotariu@sympatico.ca
God bless!
Adrian Ciubotariu

 


Sinteti formidabili,

N-as fi crezut ca cineva mai are atita energie sa incerce sa ne adune pe toti. Placute mai sint amintirile celor 4 ani de liceu. Eu sint in Canada de mai bine de 10 ani. Acum citiva ani am dat cu totul intimplator de Dan Polexe care este tot pe aici.O sa incerc sa-l contactez. Cit despre Marcela Dragnea este maritata Iorgulescu. Nu stiu mai multe. Tare as mai veni. E cam complicat dar incerc.
Lili Morun
Date
: Thu, 15 May 2003 21:00:36 -0400


  • 09.05.2003 - detalii despre intilnirea de 30 ani planificata pentru August 2003 publicate.

2001


Salutari Fratilor,

Nici nu va puteti inchipui ce mare placere mi-a facut Cristi Ionescu de la G care mi-a dat adresa web. Felicitari pentru munca depusa si pentru ca nu ne-am uitat "aeroportul de decolare" in viata

Cristi Boar   Date: Tue, 11 Dec 2001 08:44:58 -0500


2000


02.09.2000 Radu Clit a trimis un articol "Despre Gheorghe Sincai", care este publicat pe pagina intitulata "Salutari".


04.04.2000 Cataloagele IVA, B, C, D, E si G au fost publicate


30.03.2000 - In urma primirii cataloagelor de la Denisa, IVF si IVH au fost publicate.


3.03.2000 - Cristina (Jipa) Tulai a fost adaugata la baza de date.


30.01.2000 - Sergiu (Rosenzweig) Gafni a fost adaugat la baza de date.


24.01.2000 - Site-ul a fost "uploaded" dupa o perioada de stagnare.....Purtati-va bine pui de Romani si nu uitati si pre Sincai     - Blaj 1812